LEGO® Blog

Stavebnice LEGO® pro všechny hudební nadšence: LEGO® Icons Jazzový Klub

Stavebnice LEGO® a kvalitní hudba. To jsou prostě jistoty, které potěší každého. Tak to pojďme spojit. Ukážeme vám sběratelskou stavebnici, díky které se budete moct přemístit do autentického jazzového klubu, poznat celou kapelu a stvořit tak unikátní dílo z kostek LEGO®. A nepíšeme vám o tom jen tak. Tahle stavebnice se obtížně shání, ale my jich ještě na skladě pár máme. Proto, pokud chcete doplnit svou sbírku, nebo obdarovat nějakého nadšence do hudby, neváhejte. Mohou být brzy pryč.


2899 kusů kostek LEGO®

Tahle stavebnice LEGO® Icons Jazzový klub je jedna z těch mohutnějších a větších – než ji dostavíte, projde vám pod rukama téměř tři tisíce kostek. To je zábava na několik večerů. Během realizace si odpočinete, zaměstnáte hlavu i svou představivost. Nakouknete totiž přímo do neuvěřitelně propracovaného interiéru klubu. Najdete tam pódium, šatnu pro kapelu a dokonce i pizzerii. Celá stavebnice měří okolo 30 cm na výšku, 35 cm na šířku a její hloubka je 26 cm.


Geniální propracování miniatur

Zpěvák, baskytarista, bubeník, gramofonové desky, saxofon a mikrofon. Budete zírat, jak moc tu záleží na detailech. V této stavebnici také najdete mnoho dekorativních prvků, které jsou už nadesignované tak, že nebudete potřebovat žádné samolepky. Prostě a jednoduše, tahle stavebnice je opravdu dechberoucí.


TIP: Pokud už máte část modulárního městečka LEGO®, jazzový klub do něj hladce zapadne díky postranním konerkotům.


Připravte se na skvělé propracování všech kostek, detailů i větších ploch. Po dostavění budete totiž jen tiše doufat, že přesně takový klub někde existuje a vy ho budete moct navštívit i v reálném životě. Než ho ale najdete, využijte naši slevu 20 % a pořiďte si tento vymakaný sběratelský kousek.
LEGO® Icons™