LEGO® Blog

Po novince LEGO® Art 31205 Kolekce Jim Lee – Batman™ LEGO® potěší milovníky rock´n ´rollu

LEGO® Art 31205 Kolekce Jim Lee – Batman™ je prozatím nejnovějším setem série LEGO® Art, série která si vydobila oblibu i mimo okruh fanoušků klasických setů LEGO®. LEGO Group ho představila 28. ledna a prozradila tehdy, proč by tento kousek neměl chybět v žádném správném komiksovém doupěti. Přesvědčit se o tom mohli ale až 1. března.

LEGO® Art 31205 Kolekce Jim Lee – Batman™
LEGO® Art 31205 Kolekce Jim Lee – Batman™

Spravedlnost nebo chaos?

Řada LEGO® Art označuje velmi specifické modely. Sety z této série nejsou klasickými 3D modely, mnohem více připomínají obrazy či plakáty, které lze skutečně zavěsit na zeď. Tyto mozaikové sety tak posunují význam slova LEGO® a povyšují hotová díla na plnohodnotné bytové doplňky.


Jak již název setu napovídá, tento je inspirován slavným univerzem DC Comics a jeho hrdiny ale také záporáky. Tato sada skládající se z 4167 dílků umožňuje ztvárnit tři varianty portrétů, a to Batmana, Jokera nebo Harley Quinn™ a je jen na vás, kterého z nich si zvolíte. 

LEGO® Art 31205 Kolekce Jim Lee – Batman™
Vyber si jeden ze tří obrazů

Spojením dvou setů LEGO® Art 31205 Kolekce Jim Lee – Batman™ lze postavit navíc další dvě mnohem větší varianty obrazu. Můžete tak ztvárnit detailní vyobrazení Batmana či Batmana společně navíc s Catwoman. 

LEGO® Art 31205 Kolekce Jim Lee – Batman™
Pořiď si set dvakrát, spoj je a vytvoř jeden ze dvou rozšířených designů

V setu najdete také QR kód, jehož naskenováním si zpřístupníte rozsáhlý audio doprovod ke stavění. Ten mimo jiné obsahuje interview s komiksovým kreslířem, Jimem Lee. Tomu je věnován i speciální dílek s jeho podpisem a logem DC.


Chci LEGO® Art 31205 Kolekce Jim Lee – Batman™


Označení „NEJNOVĚJŠÍ“ si však LEGO® Art 31205 Kolekce Jim Lee – Batman™ již dlouho neužije.

Přichází LEGO® ART 31206 The Rolling Stones

V polovině března letošního roku se šuškalo, že příští set LEGO® Art se ponese v duchu rock´n´rollu. Už 2. května bylo těmto domněnkám dáno za pravdu, když LEGO Group představila nový set ztvárňující logo legendární kapely The Rolling Stones.

LEGO® ART 31206 The Rolling Stones
LEGO® ART 31206 The Rolling Stones

Po jejich rebelském vzoru se set LEGO® ART 31206 The Rolling Stones vymyká prakticky všem pravidlům, které doposud všechny sety LEGO® Art spojovaly. Všechny z nich, s výjimkou LEGO® Art 31203 Mapa světa, tvořily čtvercové rámy o hraně 40 cm. LEGO® Art 31203 Mapa světa je set s rámem o poznání větším (104x64 cm), stále je však zarámovaný. 
LEGO® ART 31206 The Rolling Stones
Odreaguj se u super hudebního setu

LEGO® ART 31206 The Rolling Stones je od všech podobných okrajů osvobozen. Navíc ani nevyužívá pouze kruhovýc dílků na podložce jako všechny ostatní sety LEGO® Art, ale skládá se i z klasických hranatých kostek LEGO®. Výsledkem je monumentální pocta rockovým hvězdám k jejich šedesátiletému výročí.

LEGO® ART 31206 The Rolling Stones
Pověs si svůj výtvor na zeď

Set LEGO® ART 31206 The Rolling Stones bude obsahovat 1998 dílků a jeho oficiální vydání proběhne 1. srpna 2022 a najdete ho již brzy i na našem e-shopu.


Chci vědět zda je LEGO® ART 31206 The Rolling Stones již k mání.


LEGO® Art