LEGO® Blog

Věrnostní karta plná slev aneb stavebnice LEGO® ještě výhodněji

Jelikož se nás tu za ta léta vytvořila velmi početná skupinka milovníků stavebnic LEGO®, rozhodli jsme se pro vás udělat naše muzeum a sortiment ještě dostupnější. Největší soukromá sbírka kostek si totiž zaslouží největší balík slev pro své zákazníky. Rádi bychom vám proto představili naši věrnostní kartu plnou výhod.

Jaké výhody s kartou získáte?

  • Znatelné slevy na vstupné do všech Museum of Bricks
  • Zvýhodněné ceny na občerstvení a kávu v našem kutnohorském Bistru
  • Ubytování v hotelu Museum of Bricks v Kutné Hoře za výrazně nižší cenu
  • Slevy na stavebnice LEGO® v kamenných obchodech Museum of Bricks

Zároveň se dozvíte o všech plánovaných akcích jako první. A že jich je. S naší věrnostní kartou vám už nic neunikne. Pokud jsou tedy kostky a stavebnice to, co ke svému životu prostě potřebujete, nechte se hýčkat a nakupujte za exkluzivní věrnostní ceny.

Jak to celé funguje?

K založení věrnostní karty potřebujete jen chytrý telefon. Ten už pravděpodobně vlastníme všichni. Stačí pár kliknutí a kartu si během vteřiny skrz QR kód přidáte do své mobilní peněženky. Je to opravdu jednoduché.

Jakmile kartu budete mít v peněžence, přes tlačítko “i” se prokliknete do popisku karty, kde najdete celé aktuální znění výhod (mohou se měnit) a nejdůležitější odkazy. Pro uplatnění slev na nás pak stačí jen mrknout, kartičku na jakékoliv pobočce ukázat a exkluzivní ceny, levnější o desítky procent, jsou vaše.

Karta je kompatibilní jak se systémem Android, tak s iOS. Její instalaci zvládne opravdu každý, a to i díky videonávodu, který jsme k procesu připravili. Pokud byste ale přes to měli se založením systému problém, dejte vědět. Moc rádi vám pomůžeme. O tento balík výhod se totiž nesmíte nechat ochudit.

Založit kartu →