LEGO® Blog

Víme, jaké jsou LEGO® hity letošních Vánoc! Připravte se už teď a ušetřete si nejen starosti

Vánoce se kvapem blíží a pokud nenecháváte nic náhodě, jistě už pomýšlíte na vánoční dárky. Abychom vám to co nejvíce ulehčili, přinášíme vám výběr vánočních LEGO® hitů, které by neměly chybět na žádném seznamu pro Ježíška!

V článku Vám představíme následující stavebnice z našeho e-shopu:

1. Adventní kalendáře LEGO®
Adventní kalendář LEGO® Harry Potter™
Adventní kalendář LEGO® Star Wars™
Adventní kalendář LEGO® Marvel Strážci Galaxie
Adventní kalendář LEGO® City
Adventní kalendář LEGO® Friends

2. Co by rozhodně nemělo chybět pod stromečkem?
LEGO® Technic 42141 Závodní auto McLaren Formule 1
LEGO® City 60337 Expresní vláček
LEGO® Friends 41714 Andrea a divadelní škola
LEGO® Minecraft® 21186 Ledový zámek
LEGO® Creator 3 v 1 31132 Vikingská loď a mořský had
LEGO® Star Wars™ 75304 Helma Dartha Vadera
LEGO® Harry Potter™ 76389 Bradavice: Tajemná komnata


Adventní kalendáře LEGO® pro malé andílky

LEGO® Adventních kalendářích děti každý den objeví malý sestavitelný model či figurku, které spolu s ostatními postupně odkrývají příběh. Na výběr je přitom z celé řady témat.

Adventní kalendář LEGO® Harry Potter™


Zde na děti čekají figurky Harryho, Lorda Voldemorta, Ufňukané Uršuly, Nevilla Longbottoma, Nymfadory Tonksové, Horacia Křiklana a Siriuse Blacka. 

Kalendář je provede scénami napříč všemi díly Harryho Pottera a po otevření všech okének si děti mohou zahrát deskovou hru na přiložené herní podložce.


Adventní kalendář LEGO® Star Wars™


Vesmírné stíhačky jako Bad Batch, imperiální AT-ST neadventním kalendáři Star Warssvetrech. To vše a ještě mnohem více najdete v adventním kalendáři Star Wars.

Kdo nakonec vyhraje bitvu na ledové planetě Hoth?


Adventní kalendář LEGO® Marvel Strážci Galaxie

Superhrdinský kalendář s minifigurkami Star-Lorda, Rocketa, Groota, Mantis, Nebuly, Draxe a modely, jako  jsou dron nebo loď Strážců, pro přehrávání nejrůznějších scén a vymýšlení vlastních příběhů.


Adventní kalendář LEGO® City

Postavičky ze seriálu LEGO® City Dobrodružství mohou na podložce s motivem zimního města zažívat stále nové a nové příhody.

Obsahuje minifigurky Billyho, Maddy, pana Zahrádky, Tippyho, Raze, a také Santa Clause. Další doplňky z kalendáře pak dokreslují vánoční prostředí města.


Adventní kalendář LEGO® Friends


24 dárečků odkrývá scény z vánočních trhů v městečku HeartLake. Obsahuje postavičky Olivie, 2 dětí, Santa Clause a soba. Na hrací podložce mohou figurky stavět sněhuláka, bruslit nebo navštěvovat stánky plné dobrot.

LEGO® Adventní kalendáře obsahují vždy kolem 300 dílků a jsou vhodné pro děti od 5-7 let podle konkrétního kalendáře.


Co by rozhodně nemělo chybět pod stromečkem?


LEGO® Technic 42141 Závodní auto McLaren Formule 1

Trefa se do vkusu skutečného srdcaře. Závodní auto McLaren Formule 1 je jedním ze setů, díky kterému si budete pamatovat rok 2022.

Výsledný model formule je přes půl metru dlouhý a jsou v něm zapracovány detailní funkční prvky, kterými se honosí skutečný vůz. Namátkou můžeme zmínit šestiválcový motor s pohyblivými písty, funkce řízení, zavěšení a diferenciál.


LEGO® City 60337 Expresní vláček

Expresním vláčkem na dálkové ovládání si kluci i holky přiblíží fungování hromadné dopravy. Aerodynamická lokomotiva svítí a spolu s jídelním a osobním vozem se žene po kolejích až na nástupiště.

LEGO® City 60337 Expresní vláček je pro všechny holky a kluky od 7 let a skládá se z 764 kostiček.


LEGO® Friends 41714 Andrea a divadelní škola

Obrovská vyšperkovaná budova školy má vlastní divadelní sál s oponou, měnícími se kulisami, osvětlením a propadlištěm. 

Nechybí ani kostymérna a šatna s nespočtem rekvizit, se kterými se dá zahrát snad kterákoliv hra.

Set je vhodný pro všechny malé herečky a režisérky od 8 let a obsahuje více než tisíc kostiček, 4 minifigurky a žádné meze pro fantazii.


LEGO® Minecraft® 21186 Ledový zámek

Set na motivy jedné z nejúspěšnějších budovatelských videoher historie. Ledový zámek musí chránit královský válečník, který může svůj hrad bránit vystřelovačem ohnivých šípů a svá zranění může vyléčit lektvary uvařené v kotlíku.

Ledový zámek mohou bránit již hráči na levelu 8 - tedy pardon, hráči od 8 let a obsahuje 499 kostek, které si mohou znovu přestavět jakkoliv jen budou chtít. Vedle figurky válečníka, dvou kostlivců a páru zombie, se na jeho hrad třese také sněžný muž.


LEGO® Creator 3 v 1 31132 Vikingská loď a mořský had

Úžasný set 3 v 1, který potěší děti i nenáročné dospělé.  Detailní model lodě a pohybujícího se hada lze také přestavět na dračí útok na vikingskou vesnici či na souboj Vikingů s obřím vlkem.

LEGO® Creator 3 v 1 31132 Vikingská loď a mořský had je vhodný už od 9 let a obsahuje 1192 dílků, 4 minifigurky Vikingů, porci zábavy a ve finále i krásný model na poličku.


LEGO® Star Wars™ 75304 Helma Dartha Vadera

Skvělá dekorace a nenáročný set pro všechny fandy Hvězdných válek, které si užijí i nezkušení stavitelé.

834 kostiček detailně ztvárňuje typický tvar helmy i složitý systém podpory dýchání. Sotva na něj pohlédnete, jako byste opravdu slyšeli zlověstný dech temného lorda.


LEGO® Harry Potter™ 76389 Bradavice: Tajemná komnata

Magický set pro děti i dospělé fanoušky a sběratele předmětů z kouzelného světa Harryho Pottera.

Kromě samotné Tajemné komnaty set obsahuje také další místnosti a lokace, kde se odehrály důležité okamžiky celého druhého dílu.

Obsahuje celých 10 minifigurek hlavních postav, studentů, profesorů i ducha Skoro bezhlavého Nicka, která dokonce svítí ve tmě, a exkluzivní zlatou minifigurku Lorda Voldemorta . 





Už není na co čekat. Ušetřete si starosti i peníze hned teď!


Všechny vánoční hity si můžete se všemi detaily a informacemi prohlédnout v naší speciální vánoční nabídce za akční ceny a u vybraných setů dokonce s dopravou zdarma.


LEGO® Star Wars™ LEGO® Technic LEGO® Minecraft® LEGO® Friends LEGO® City LEGO® Harry Potter™ LEGO® Creator Expert