LEGO® Blog

Mezinárodní den Star Wars se blíží: Přijďte ho oslavit do Muzea LEGA

{$te}

“May the force be with you”. Pokud znáte a milujete Star Wars, jistě vám tato hláška není cizí. Kreativa fanoušků ale nezná meze, proto vznikla slovní hříčka “May the 4th be with you”. V překladu to znamená “Ať tě 4. květen provází” a v roce 2011 byl podle toho prohlášen mezinárodní den Star Wars, který od té doby oslavují fanoušci po celém světě.

Pokud i vy milujete tento nadčasový příběh galaktických válek, něco pro vás máme. 4. května se totiž na Star Wars zaměříme i u nás v Muzeu LEGA. Ještě více, než tomu je obvykle. Co můžete očekávat?

Největší stálá expozice stavebnic LEGO® Star Wars

Stavebnice LEGO® a příběh hvězdných válek. To je synergie, kterou byste neměli přehlédnout. Miloš Křeček, majitel Muzea LEGA a zároveň největší sběratel kostek LEGO® v Evropě, to moc dobře ví, a proto v pražském muzeu najdete tu nejrozsáhlejší tematickou sbírku stavebnic LEGO® Star Wars v čele s Yodou v životní velikosti. Najdete tam také létající vesmírné lodě, figurky se světelnými meči a mnoho dalších hvězdných kousků. Během prohlížení se můžete zaposlouchat do Star Wars soundtracků a nechat se tak přenést do úplného centra dění.

Pokud nejste z Prahy, nezoufejte. Výstava stavebnic LEGO® Star Wars na vás bude čekat ve všech našich muzeích LEGO. Sice ne tak veliká, ale i přesto okouzlující.

Muzeum LEGA najdete v těchto městech:

  • Praha
  • Poděbrady
  • Jeseník
  • Špindlerův Mlýn
  • Kutná Hora

15% sleva na stavebnice LEGO® Star Wars

A pro ty, kterým koukání na již postavené expozice nestačí, máme skvělou zprávu – ve všech muzeích si budete moct od 4. do 7. května 2023 koupit jakoukoliv stavebnici LEGO® Star Wars se slevou 15 %. A že jich je. V každém Muzeu LEGA máme na skladě hned několik typů. Přijďte se tedy podívat a vyberte si svou hvězdnou zábavu. Postavit si doma můžete třeba loď Millennium Falcon nebo třeba helmu Darth Vadera.

Doražte proto oslavit mezinárodní den hvězdných válek a užijte si vesmírnou náladu na maximum.

Nechť vás síla provází!
LEGO® Star Wars™